Dimension Data se stávají VCE Partnerem

( 4 hlasy )

newsSpolečnost Dimension Data Czech Republic, a.s. se stává prvním certifikovaným partnerem
VCE aliance společností Cisco, EMC a VMware v České republice

PRAHA – 23. srpna 2010 – Společnost Dimension Data, přední globální poskytovatel IT služeb a řešení, oznamuje, že jako první společnost na českém trhu splnila náročná certifikační kritéria a stává se certifikovaným partnerem VCE aliance s oprávněním používat titul vBlock Qualified Partner.

Aliance Virtual Computing Environment (VCE) je společnou iniciativou společnosti Cisco, EMC a VMware. Cílem a závazkem VCE aliance je společnými silami vyvíjetj optimalizované architektury pro budování privátních cloud infrastruktur a prostřednictvím certifikovaných partnerů dodávat pre-konfigurované a pre-testované infrastrukturální balíčky nesoucí obchodní označení vBlock. Značka vBlock představuje spojení  špičkových technologií Cisco a EMC spolu s virtualizační platformou VMware.

Jindřich Rädisch, Country Manager ze společnosti Dimension Data Czech Republic, a.s. k získané certifikaci říká: “Získání certifikace vBlock Qualified Partner je výsledkem dlouhodobého úsilí společnosti Dimension Data o budování silného odborného profilu v oblasti budování virtuálních datových center. Jsme přesvědčeni, že spojení analytických a implementačních schopností Dimension Data spolu s technologiemi Cisco, EMC a VMware sdružených pod značkou vBlock přináší našim klientům zřetelně novou kvalitu a příležitost v oblasti budování privátních cloud infrastruktur.“

Pro dosažení certifikátu vBlock Qualified Partner společnost splnila následující náročné certifikační předpoklady:

• Získání akreditace Cisco UCS Advanced Technology Partner (ATP)
  • Specializace Cisco Data Center Networking Infrastructure (DCNI)
  • Specializace Cisco Data Center Storage Networking (DCSN)
  • Specializace Cisco Data Center Unified Computing (DCUC)
  • Status Velocity Partner společnosti EMC
  • Specializace pro řešení EMC CLARiiON
  • Status VMware VAC Enterprise Partner
Cloud.cz (www.cloud.cz), server o Cloud computingu. | Sitemap | RSS - cloud.cz | EMC Showcase